Get in Touch

Ако имате какви било прашања во врска со Бе-да Логистик или како можеме да го поддржиме вашиот бизнис, ве молиме контактирајте со нас директно со избирање на една од следниве категории што е најрелевантна за вашето прашање и пополнете го образецот за кратки повратни информации.

Бе-Да логистик Дооел, Северна Македонијa
  • ул.1550 бр.20, Визбегово,Скопје

  • +389 2 6130 173

Бе-Да Логистик Ш.П.К Албанија